Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Bu doğrultuda devlet de iş veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine akla yatkın bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar acil gidişat takkadak kapının mümkün olan en az ahit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Panik amerikan bar yardımıyla mideerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı mevsuk iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde evgin çıkış mimarilabilir.

Temel özelliği yangına peklik olan yangın bapları, çok faziletli sıcaklıktaki yangınlara müsteniden insanoğluın güvenli bir şekilde birçokmalarını sağlamlar ve rastgele bir yangın takkadak binadan tam çıkış muhtevain kullanılması gerekir.

Montaj: Yangın kapısı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir evgin mevki anında insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini sağlar. Hatta bina içinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine müşkül olur.

Mekân Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın merdiveni ile müteallik kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çallıkışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Bayağıda en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılışlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Farklı nedenlerle kullanılması veya Yangın Çıkış Kapısı yangın kapısının önüne bir müşkül konulması yerinde, yangın bapsına revan koridor yararsız eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Özellikle içli ve saygınlık materyallerin olduğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Özellikle yeni imar kanunuyla yanında sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok sıkı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve tütün sızdırmaz özellikleri tutulmak zorundadır.

Report this wiki page